mira bazla's FotoPage

By: mira bazla idris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 9-Apr-2010 08:27 Email | Share | | Bookmark
kem hkr112 (pengurusan minda insan)

 
letih menunggu bas
 
View all 28 photos...
kem ni dibuat dekat peladang.... (apa ntah nama dia.lupa la.. hehe,.. ) dekat chalet terapung kat merbuk.. bertolak pada pukul 6.15 (suppose to be pukul 5.30. tp bas mai lambat. geram sungguh. huh!!).. sampai je kat sana, kami diberi bilik. bilik aku bersebelahan dgn blik lelaki..tempat 2 mmg best glerz!! chalet dia mmg terapung.hehe.. tempat 2 quite ok la.. mmg tenang kalau g sana..lpas 2 sembahyang maghrib berjemaah.

at nyte, kami wat bbq..aku xdak wat pape pon.. just tgk n tolong sket2 jer..bkn nya aku ni mls nk wat kja.tp semua org nk menolong.so kja kosong utk aku pon xdak la.. lepas 2 ada story telling sesama kami pada waktu tgh mlm. masing2 pakat duk bukak cita hantu..aku pon dgq je la..huu~ blek bilik pon dah pukul 12.30.. time 2 kami ramai2 lepak dpn bilik.sambil menikmati kudap-kudapan dan angin yg meniup sepoi2 bhsa melayu mmg membuatkan aku mls nk mandi.hehe..mmg time 2 xpikir mau tido pon.angin kat sana mmg best gila.. tambah lak waktu tgh mlm 2 hujan turun.lg la sejuk.aku n nana melepakkan diri di dpan rumah disamping jiran sebelah rumah tolong bancuh air kat kami.. thanx wat ali & housemate nya atas air teh yg korang bancuh. mmg sedap korang bancuh. (lain kali leh la wat lg. hehe.. ) tp aku n nana xleh duk lama kat luar sbb org2 yg jaga kat situ terpaksa memutuskan elektrik sbb takot shoting.kami pon berangkat masuk ke bilik dgn niat mau tido tp hampeh. nyamuk menganggu ketenteran awam kami.

keesokan paginya, kami disediakan makanan utk sarapan. nasik lemak wae.. fevret aku tue.. hehe.. lpas mkn, ada sdikit kuliah dari cikgu.. selesai sja kuliah yg 'sejemput' 2, kami diberi peluang menaiki bot menyusuri sg merbuk. (apa ntah nama bot 2.aku pon da lupa. hee~) mmg best sbb bnda ni 1st experience bg aku..lpas habis naik menda 2, ada la plak kawan aku yg sorang ni cba memujuk cikgu nk berkaraoke.. last2, dapat jugak. tp aku xjoin sbb aku xminat karoke2 ni..aku n nana balik ke bilik mau kemas barang2 n berehat sebelum balik ke kolej semula. aku melepakkan diri aku sengsorang kat tepi rumah sambil merendamkan kaki aku kat dalam air.. waaa best gla. dah lama aku xwat mcm 2.. then, baru la da org yg nk join aku wat mcm 2. ali, qila, wani,man, n sapa tah lg.n nana also. hehe.. itu je la aktiviti terakhir aku kat sana. even masa utk menginap kat sana amat lah singkat, tp kenangan yg tinggal mmg byk. thanx kpd kawan2 aku yg telah menceriakan kem tersebut dgn perangai gila2 korang.. hope aktiviti mcm ni akan ada lg...


Thursday, 8-Apr-2010 17:00 Email | Share | | Bookmark
sports day banking

budak klas aku.. dib 2c
geng aku.. hehe..
best friend 4eva
View all 6 photos...
walaupon dah lama berlangsung sport day ni, aku tetap nk letak jugak gambaq2 dalam ni sbb nk meramaikan gambaq dalam photo pages aku.. haha... bkn apa,, ni semua sbagai koleksi aku sendiri.. korang xnk tgk sudah la.. aku wat bnda ni semua pon utk kepuasan diri aku ja.. jnj aku bahagia sudah.. kalo korang semua nk tgk dipersilakan..


Thursday, 8-Apr-2010 16:06 Email | Share | | Bookmark
my new photo page

me!!
my whole family
abgku yg poyo..
View all 16 photos...
akhirnya aku berjaya gak wat photo pages ni setelah sekian lama aku bergelut dengan masalah2 dalaman dan jugak luaran.keja xberjaya ja..rupa-rupanya salah aku.. hehe.. aku asa photo pages ni lg best kot daripada blog. ntah la.. aku pon baru je nk try.. biasa la baru nk blajar la katakan.. even aku sdg kebizian dgn test yg bakal datang sok lusa ni dan jugak my final yg cma tinggal lg 2 minggu ja, aku still sempat g nk wat menatang ni suma and online 'mukabuku'.. tp walau cemana pon,, study tetap aku xlupa.. so jgn risau wahai mak dan ayahku, anakmu still ingat nk study lg walaupon slalu online 24jam siang dan mlm. hehehe... before aku g lebih jauh, aku da gambar2 famili terchenta aku yg leh korang tgk.. (ini jer yg ada kat aku..yg lain nanti ar aku letak. )


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net